Den hemmelige kvinde - Anna Ekberg

Louise lever et godt liv med sin mand, Joachim, på Christiansø, hvor hun ejer den lille cafe. En dag midt på sommeren hvor der er travlest, dukker en mand op. Edmund kalder han sig. Og han påstår, at Louise slet ikke hedder Louise, men er hans kone, Helene, som forsvandt tre år tidligere på Silkeborgegnen.

Tumult opstår, da Louise og Joachim forsøger at få manden ud, og politiet bliver tilkaldt. Det viser sig hurtigt, at der er noget, der ikke stemmer. Selv de unge betjente fra Bornholm kan se det. Ligheden på de billeder Edmund har af sin forsvundne kone, Helene, og så Louise, er slående. Alle bliver taget med på stationen. Og efter omfattende undersøgelser og dna-prøver står det klart.

Louise er ikke Louise. Scanninger viser, at hun har fået flere brutale slag mod hovedet for år tilbage, noget der kan fremkalde amnesi – hukommelsestab. Men der er ingen tvivl. Louise er Helene Söderberg. Gift med Edmund, mor til to og arving til et forretningsimperium.

Hun må vende tilbage til sit gamle liv, som hun intet kan huske om. Hun må tage afsked med Joachim, den mand hun elsker. Hun må forsøge at finde ud af, hvad der skete den nat for tre år siden, da hun forsvandt.

Den hemmelige kvinde er en hæsblæsende kærlighedskrimi om familiebånd, pengebegær, svindel, mord, kunst og altoverskyggende kærlighed.

02-03-2017
Indbinding:Paperback
ISBN:9788740037876
Sidetal:400
Størrelse i mm (BxHxD):148x225x28mm
Vægt:470g
140,00
Andre så også på disse produkter