Mari Jungstedt - Det fjerde offer

Det er stille sommermorgen i det stadig slumrende og idylliske kvarter Klintehamn på Gotlands vestkyst, da tre personer begår væbnet røveri mod en pengetransport ud for Sparbanken. Røverne flygter på motorcykler med retning mod en ødegård i oplandet. Da politiet efterhånden finder frem til skjulestedet, finder de også liget af en af røverne. Likvideret med koldt blod.

Til at begynde med koncentrerer det gotlandske politi, med Anders Knutas i spidsen, sig om øens motorcykelklubber og bandekriminalitet. Men der er noget, som ikke stemmer med den teori. Hvem er de to andre røvere, og har de noget at gøre med drabet på deres medsammensvorne? Gik noget galt i gerningsøjeblikket, eller var drabet nøje planlagt?Sporene leder Anders Knutas tilbage til hændelser i fortiden. Men efterforskningen udfordres af politiinspektørens egne forbudte følelser. Han er betaget, måske endda forelsket, i kollegaen Karin Jacobsson, og kæmper med sig selv for at lægge bånd på sine stadigt stærkere følelser. Karin Jacobsson plages af savnet over den datter, hun har mistet.

Journalisten Johan Berg trækkes ubønhørligt ind i sagen. Hvad han ikke ved er, at chancen for, at gerningsmanden slår til igen, er stor – en gerningsmand, som ved noget, politiet ikke ved.

Indbinding:Paperback
ISBN:9788771594911
Sidetal:320
Serie:Gotland
Størrelse i mm (BxHxD):139x216x24mm
Vægt:353g
99,95
Andre så også på disse produkter
spacer