Lone Hørslev - Halvt i himlen

Med fængende detaljerigdom og gehør for København anno 1924 fortæller Lone Hørslev i romanform sin oldemors historie om en skæbnesvanger sommerforelskelse.

De to søstre Ellen og Dagmar lever en let forhutlet tilværelse i 1920’ernes København. De bor i en kummerlig lejlighed i Larsbjørnsstræde sammen med deres mor og storebror, Knud, der begge er på nakken af dem. Da det lykkes søstrene at komme i lære på Oskar Davidsens nyåbnede smørrebrødsrestaurant på Nørrebro, er deres lykke tilsyneladende gjort – hvis de ellers kan finde ud af at holde hovedet koldt og benene samlede, som bestyrerinden udtrykker det.

Hårdt arbejde er et vilkår, og druk og vold er hverdag i Pisserenden, men en sommeraft en i Tivoli møder Ellen og Dagmar et par unge mænd med ternede strømper og bølger i håret. Hartvig er charmerende og beleven, og Kai taler forførende om kunst, og Ellen og Dagmar forelsker sig hovedkulds i de to fremmede mænd. Kærligheden får dem til at spire i hver sin retning, og fortielser og hemmeligheder kommer pludselig imellem de to søstre, som ellers altid har været hinandens fortrolige.

Halvt i himlen er en både rørende og barsk kærlighedsroman om to unge kvinder på vej ud i livet. En gribende fortælling om familiehemmeligheder og længslen eft er et andet liv, om erotik og højt belagt smørrebrød.

Indbinding: Indbundet
ISBN: 9788740067750
Sidetal: 368
Størrelse i mm (BxHxD): 157x228x37mm
Vægt: 587g
300,00
Andre så også på disse produkter
spacer