Sarah Jio - Husbåden i Seattle

Populær

En personlig tragedie. En dyster hemmelighed. Et traume, der langsomt forløses.

 
Ada Santorini er i starten af trediverne, hun bor i New York med sin lille familie og arbejder som rejseskribent på et velrenommeret magasin. Bedst som hendes karriere tager fart, indtræffer en frygtelig ulykke, der kaster hende ud i en dyb krise af sorg og selvbebrejdelse. 
 
I et forsøg på at komme tilbage på sporet beslutter Ada sig for at sige farvel til sit gamle liv. Hun sætter kursen mod Lake Union i Seattle, hvor hun lejer sig ind i en romantisk husbåd i nr. 7 på Boat Street – i håb om, at det flydende hjems blide gyngen kan dulme smerten fra den personlige tragedie, der drev hende væk fra storbyen. 
 
Ikke længe efter at Ada flytter ind, opdager hun en gammel kiste, som har tilhørt en tidligere beboer – en ung kvinde ved navn Penny Wentworth – og det viser sig snart, at Penny forsvandt sporløst i 1959. Ingen af naboerne vil fortælle Ada, hvad der egentlig skete dengang, men da hun selv begynder at grave i sagen, opdager hun en særlig forbindelse mellem Pennys mystiske fortid og hendes egen uvisse fremtid. 
 
Husbåden i Seattle er en gribende historie om nye begyndelser, kærlighedens pris og hjerteskærende hemmeligheder.
 
Indbinding:Hæftet
ISBN:9788712068327
Sidetal:384
Størrelse i mm (BxHxD):142x211x36mm
Vægt:478g
FSC-mærket:Ja
269,95
Andre så også på disse produkter