Anja Gatu - Kattespionerne fra Rosengård 2 - Kat med ret til at kradse

Undrer du dig også over, hvad din kat har lavet hele natten, når den kommer træt og beskidt hjem ved daggry? Denne serie giver dig svaret!

Den lille kat, Samira Karlsson, er netop flyttet til Rosengård med sin familie. Alt er nyt og anderledes for en lejlighedskat, men Samira havde dog aldrig forestillet sig, at hun ville blive hvervet som hemmelig agent og sendt ud på farlige missioner. Pludselig befinder hun sig i en verden af spionage, hemmelige meddelelser og forklædninger. Kattespionernr fra Rosengård har ledt efter en kvik og modig ny kat, og Samira er den perfekte elev. Da kaninunger forsvinder, og rotter begynder at hærge i bydelen, må alle dyr i området tage sig sammen. De skal samarbejde i stedet for at skændes, men det er svært, når mange er bange. Hvad er det for skjulte kræfter, der styrer byens dyreverden?

Kattespionerne på Rosengård løfter smukt arven fra det elskede katteunivers i Pelle Haleløs med Anja Gatus spændende og sjove mysterier og Anna Nilssons charmerende tegninger.

Perfekt til både selv- og højtlæsning med masser af flotte illustrationer.

Indbinding:Hardback
ISBN:9788740084009
Sidetal:112
Serie:Kattespionerne fra Rosengård
Størrelse i mm (BxHxD):160x209x15mm
Vægt:340g
150,00
Andre så også på disse produkter