Adam Blade - Monsterjagten - nyt blod 1

MONSTERJAGTEN - NYT BLOD:

I mere end tvve år har Avantias store monsterjæger TOM været Rigets Beskytter. Det er tid til, at en ny generation træder til.
 
Tre nye helte AMY, CHARLIE og SAM lever i vores verden, men er efterkommere af Avantias Vogtere, og nu skal de læres op til at blive de nye vogtere.
 
Avantia hærges nemlig stadig af den onde troldmand MALVEL, og de tre unge helte skal forhindre, at han stjæler nogle monsteræg, der kan gøre ham udødelig.
 
Serien afslutter med bind fire.
 
Lix 28,7 - ml:9,8 lo:28,7
 
Dette er en rigtig god start på en ny serie for dem, der trofast har fulgt den lange serie om MONSTERJAGTEN, men som også er klar til en udfordring med højere side- og lix-tal.
Bogen er spændende, medrivende og fuld af referencer til Avantia, som kendere af MONSTERJAGTEN vil være glade for.
Lektørudtalelsen
 
Bestsellerserien MONSTERJAGTEN har siden 2008 motiveret børn til at læse. Serien har på verdensplan solgt mere end 11 millioner eksemplarer.
 
MONSTERJAGTEN - NYT BLOD er målrettet de lidt ældre læsere, som har knækket læsekoden, og gerne vil have mere af det fascinerende univers. Der er action, gys, humor og vigtige venskaber fra første side. Skrifttypen er stor og tydelig, og opdelingen i mange kapitler samt de flotte, dramatiske illustrationer gør bøgerne indbydende.
149,95
Andre så også på disse produkter