Felix Riede - Klima og katastrofer i Danmarks oldtid

Klima og katastrofer i Danmarks oldtid introducerer til vores nuværende viden om Danmarks klima i oldtiden.

Klimaet og miljøet har altid ændret sig på vores planet – i forskellige hastigheder, i forskellige retninger og i forskelligt omfang – og menneskerne har gennem tiden konstant skullet forholde sig til forandrede vilkår. 

Over de enorme tidsrum af oldtiden er også Danmarks tidligste indbyggere blevet udsat for både klimaændringer og ekstreme hændelser påvirket af dels lokale, dels globale naturkatastrofer som vulkanudbrud, tsunamier og jordskælv. 

Takket være en bred vifte af videnskabelige landvindinger hen over de sidste år ved vi nu meget mere om fortidens klima og miljø. Disse nye indblik har tydeliggjort, at klimaet og miljøet skal tages alvorligt som drivkræfter i samfundets udvikling – dengang og i dag.

Serien I Danmarks oldtid er en ny, temabaseret serie om Danmarks oldtid, der kronologisk skildrer udviklingen inden for enkelte, relevante og vedkommende temaer. Populærvidenskabelig formidling på højt niveau skrevet af de fremmeste forskere med et bredt sigte. Klima og katastrofer i Danmarks oldtid er andet bind i serien. 

Indbinding:Hardback
ISBN:9788740669947
Sidetal:142
Størrelse i mm (BxHxD):217x258x19mm
Vægt:729g
FSC-mærket:Ja
299,95
Andre så også på disse produkter