Hawre Gyth - Skøn strik til børn

”Skøn strik til børn – og lidt til voksne” er en smuk og helt speciel strikkebog. Her får du indbydende opskrifter på et rigt udvalg af tøj, mest til de mindste, men du finder også luftigt og lækkert voksentøj. 

Hawre Gyth er optaget af, at tøjet skal være slidstærkt og tidløst, men stadig afspejle de aktuelle tendenser, og dermed også, at tøjet kan genbruges. Når du bevæger dig ind i Hawres strikkeverden, finder du de fineste tights og de smukkeste kjoler og trøjer.
 
Glæd dig også til strikjakker, sæt bestående af toppe og bukser, bodyer, knæstrømper, hårpynt, kys og andre småting. Som en bonus kan du bruge dine garnrester til rigtigt mange af strikkeopskrifterne. 
 
Hawre har kastet sin kærlighed på strukurstrik og bløde jordfarver, og beggedele er smukke og praktiske til legende og livlige børn. Børnetøjet kommer i størrelserne 0-8 år, og hun giver dig forklaringer på, hvordan det kan tilpasses den heldige bruger. Tøjet til voksne er i størrelse XS til 5XL. Opskrifterne i bogen er strikket med garn fra bl.a. Filcolana og Sandnes
299,95
Andre så også på disse produkter