Johanne Kohlmetz - Lær at sy

Lær at sy dit eget outfit og at upcycle ting fra din garderobe eller genbrugsbutikken.  

 
LÆR AT SY er en sybog for alle os, hvis fingre kribler for at komme i gang med symaskinen – vi ved bare ikke, hvordan man gør.
 
Pædagogisk, legesygt og nemt lærer Johanne Kohlmetz os at sy et blomstret dynebetræk om til en smuk sommerkjole og en vatteret dækkeserviet til en smart project bag. Bogen er fuld af forklarende illustrationer, men her er ikke mængder af bagepapir og komplicerede mønstre. Alle mønstre kan tegnes i fri hånd – og du lærer også at tage dine egne mål og bruge dem.
 
LÆR AT SY indeholder en guide til måltagning, stof, redskaber og de mest grundlæggende syteknikker. Her er både mønstre på hele projekter og en række upcyclings-projekter, hvor man syr en rulamsfrakke fra genbrugsbutikken om til perlebroderede skindluffer til hele familien og en striksweater om til en smart vest.
 
Johanne Kohlmetz er influent og lever bl.a. af at dele sin kreativitet og sine fingerfærdigheder med verden omkring sig på sine platforme, hvor over 70.000 følger med. Hun bor i et lille hus i nærheden af Svendborg med sin kæreste – og bunker af stof.
 
Indbinding:Indbundet
ISBN:9788773390283
Størrelse i mm (BxHxD):177x248x18mm
Vægt:575g
249,95
Andre så også på disse produkter
spacer