Nanna Louise Teckemeier og Kenn Römer-bruhn - DIN HAVE - dine regler

ER DU NY I HAVEN og har svært ved at overskue projektet? 

Har du ledt efter svar på dine have-spørgsmål, men er druknet i information? 
 
Eller måske har du dyrket have i mange år og leder efter en ny og mere afslappet måde at gøre tingene på? 
 
Så er denne bog til dig. 
 
Vi rydder op i virvaret af regler, gode råd, myter og misforståelser, der florerer på haveområdet, og foreslår enklere måder at gøre tingene på – hvad enten du er til ”vild med vilje” eller stram minimalisme. Med denne bog i hånden kan du på et informeret grundlag beslutte, hvad du vil bruge din tid i haven på og hvad du vælger at være ligeglad med. I haven er det dig, der bestemmer, uden andre pligter end dem, du giver dig selv. 
Sig farvel til havearbejde, goddag til havehygge, og kom i gang med at skabe den have, der tænder glæden i lige præcis dig. 
 
NANNA LOUISE TECKEMEIER er journalist, forfatter og plante-nørd, der i mange år har arbejdet med det grønne stofområde. Nanna har en særlig interesse for urban gardening og deler sine bedste tips på altanguru.dk. Filosofien er, at ingen plads er for lille til at rumme lidt grøn magi.
 
KENN RÖMER-BRUHN er have- og fotojournalist og regerer over 13.000 kvadratmeter besøgs- og inspirationshave, hvor der altid er nye ideer og projekter i gang. Havens stil er vild cottage med plads til dyreliv. Kenn deler ud af sine gode råd på havekurser, som havedesigner og på blomsterhaven.dk. 
 
Indbinding:Indbundet
ISBN:9788793159716
Sidetal:256
Størrelse i mm (BxHxD):212x256x28mm
Vægt:1185g
249,95
Andre så også på disse produkter
spacer