Thora Bjørn - Løb igen - Lær at løbe uden gener fra morkroppen

Har du opgivet dine løbeture, efter du har fået børn, fordi løb føles tungt og træls? Giver løb smerter i knæ eller ryg? Sætter tyngdefornemmelse i underlivet eller urinlækage en stopper for din løbeglæde? Så kan denne bog hjælpe dig! 
 
  • Den kernevenlige løbeteknik, du lærer i denne bog, afhjælper stress- inkontinens, tyngde i underlivet og smerter i bl.a. hofter, lænd og knæ. 
  • Simple justeringer i din løbeteknik nedsætter belastningen af kroppen markant og fyrer op for din krops naturlige stødabsorbering. 
  • Specifikke øvelser for mave, ryg, hofter og bækkenbund (kaldet tørtræ- ning) overføres direkte til et flyvende løb uden gener fra morkroppen. 
  • Alle kan være med! Også selvom det er flere år siden, du fik børn. 
 
Den kernevenlige løbeteknik hjælper kvinder, som har født, til at blive flyvende løbere. Teknikken er udviklet af personlig træner Thora Bjørn fra Superfit Mor: 
 
“Målet med denne nye tilgang til løbetræning for kvinder er ikke nødvendigvis, at man skal kunne løbe et maraton. Målet er frihed til at bevæge sig, som man har lyst til, uden at tisse i bukserne, uden tyngde i underlivet og uden at føle sig som en tung sæk kartofler, når man løber. Med enkle justeringer i måden, du løber på, bliver løb igen ubesværet og en fornøjelse.
 
Indbinding:Indbundet
ISBN:9788794360791
Sidetal:200
Størrelse i mm (BxHxD):181x247x23mm
Vægt:670g
269,95
Andre så også på disse produkter