Yasmin Mogahed - Heling af Tomheden - En guide til følelsesmæssigt og spirituelt velbefindende

"Heling af Tomheden" er en dansk oversættelse af den engelske bog "Healing the Emptiness", skrevet af den verdenskendte forfatter og foredragsholder Yasmin Mogahed.

 
Mange af os kan ikke finde vores vej i dette liv. Nogle mennesker har opgivet håbet, da de ikke ser nogen vej ud af deres smerte, deres problemer og deres nederlag. Nogle mennesker bærer på mange års skam og selvhad. Og nogle lever med en dyb tomhed, til trods for deres verdslige succes. Men der er håb. Og der er altid en vej tilbage. Ligesom at vi blev sendt på denne verdslige rejse med evnen til at falde, fik vi også evnen til at rejse os. Ligesom at vi vil bløde, vil vi også hele. 
Vi er designet med den gudgivne evne til at klare os. At overleve. Endda at blomstre under stormene. Hver og en af ​​os har fået det gudgivne potentiale til at se gennem mørket. At overleve kulden. At gå i stykker igen og igen, og at hele igen og igen. Og derefter være endnu smukkere på de ødelagte dele. Denne bog er en trin-for-trin guide til at hele disse ødelagte dele — vores tomhed.
 
Indbinding:Hardback
ISBN:9788793991194
Sidetal:205
Størrelse i mm (BxHxD):163x243x22mm
Vægt:468g
249,00
Andre så også på disse produkter