Helena Christensen - Potentialet af Cannabis - Kan leveres 5-6 dage efter bestilling

Potentialet af cannabis er en dokumenteret og videnskabelig bog om cannabisplantens aktive indholdsstoffer og medicinske egenskaber, hvordan cannabisprodukter fremstilles og hvad cannabis reelt set kan bruges til, forklaret på et niveau således den almene borger kan følge med. Denne bog henvender sig til læger, patienter, pårørende og almindeligt sundhedsinteresserede såvel som naturfagliginteresserede, for at give et unikt og fuldkomment billede af evidensbaseret information om cannabisplanten.

Cannabis har været udnyttet for dets fiberindhold samt medicinske og euforiske egenskaber i mange tusinde år. Legalisering ses nu verden over, hvilket giver den danske befolkning samt resten af verden mulighed for at udforske cannabisplantens mange egenskaber. Cannabis er en af de mest udbytterige planter på Jorden med anslået 50.000 kommercielle anvendelser og i tusinder af år har mennesker brugt cannabisplanten til mad, tekstiler, papir, stof og fyringsolie. I dag har moderne forarbejdningsteknologier gjort det muligt at skabe alternativer til benzin, plast, medicin mm.

Erfaringer gennem de sidste år, har vagt opmærksomhed på, hvor meget information der findes om cannabis på videnskabelige databasesider, for ikke at nævne hvor meget ikke­videnskabelig information der findes på internettet. Men yderligere erfaring fortæller også, at der er et behov for at beskrive dokumenteret information i én samlet bog. Jeg håber derfor at umagen med bogen, vil hjælpe dig til bedre at forstå, hvad cannabis er, og hvorfor netop denne plante har så store potentialer i hele verden.

Indbinding:Paperback
ISBN:9788743036722
Sidetal:324
Størrelse i mm (BxHxD):155x220x19mm
Vægt:517g
299,95
Andre så også på disse produkter
spacer