Azadeh Houshmand-Øregaard - Ammebogen

Amning har en markant sundhedsfremmende effekt for både mor og barn. Modermælken er nøje tilpasset barnets behov, og amning beskytter mor og barn mod en række sygdomme. 

 
Men selv om kvinder har ammet i tusindvis af år, går det desværre ikke altid så nemt. Amning kan være forbundet med bekymring, sorg, smerter og frustration, og hjælpen er ikke altid lige ved hånden. Før nu. For Ammebogen indeholder den kvalificerede hjælp, vejledning og støtte, du har brug for, når du sidder alene hjemme i lænestolen med en grædende baby, og spørgsmålene, tvivlen og udfordringerne melder sig.
 
Ammebogen er en komplet guide til den nybagte mor og hendes partner og behandler emner som barnets trivsel og vægtøgning, mælkeproduktion, sår og smerter, brystbetændelse, svamp, kost under amning, barnets overgangskost, ammestop, stramt tungebånd og meget andet. Bogen tager udgangspunkt i evidens og faglighed og er også ideel til fagfolk, der til daglig arbejder med ammende kvinder og ønsker at vejlede på et velkvalificeret grundlag. 
 
Indbinding:Hæftet
ISBN:9788794360517
Sidetal:153
Størrelse i mm (BxHxD):172x241x15mm
Vægt:408g
229,95
Andre så også på disse produkter