Lise Holck Jørgensen - At være i et fertilitetsforløb - Følelser. Krop. Relationer

I Danmark kommer hvert 10. barn til verden ved hjælp af fertilitetsbehandling. Et fertilitetsforløb er forbundet med mange følelser, stressbelastning for kroppen og sociale udfordringer. 

 
Bogen er skrevet til dig, der længes intenst efter et barn. Måske er du i gang med en fertilitetsbehandling, har oplevet graviditetstab eller andre fertilitetsudfordringer. 
 
I bogen finder du viden om og konkrete metoder til at håndtere stress og følelser som bl.a. misundelse, skam eller sorg samt metoder til at navigere i dit sociale liv under fertilitetsforløbet. Bogen sætter også fokus på kroppen, parforholdet og sexlivet og på følelser, der kan opstå for mænd i fertilitetsbehandling. 
 
Lise Holck Jørgensen (f. 1975) er lektor i psykologi og cand.pæd.pæd.psyk. Hun har gennem en årrække arbejdet med psykologisk rådgivning, kurser og undervisninginden for fertilitet både i sin private praksis og som rådgiver og bestyrelsesmedlem i en patientforening. Desuden er hun mor og har selv været igennem et fertilitetsforløb.
 
Indbinding:Hæftet
ISBN:9788712068549
Sidetal:132
FSC-mærket:Ja
199,95
Andre så også på disse produkter