Carsten Lunding - Smagsbogen - Sådan smager du maden til

Det perfekte måltid er velsmagende og kræver tilsmagning - en kunst, som alle kan lære med ganske få kneb. Tilsmagningen er en grundlov, alle måltider står på. Grundloven er en god balance mellem de fem grundsmage, dvs. det er de samme byggeklodser, der skal i brug til bankekød som til vegetarlasagne: Salt, surt, sødt, bittert, umami.  

 
“UHMMM - DET SMAGER VEL NOK GODT!” Det er den bedste reaktion efter en tørn med indkøb og madlavning, når kæresten, børnene eller gæsterne spontant fryder sig over måltidet. Det giver energi til også at gå i køkkenet i morgen og måske ligefrem et nøk opad til selvtilliden. Rettens egen karakteristiske smag er én ting - tilsmagning er noget andet. 
 
Tilsmagningen kræver et basislager, som kan bruges i mange retter og få den generelle smagsintensitet op. Ud over salt og peber kan det være sukker, sirupper, honning, ansjoser, chokolade, bouillon, fond i fryseren, creme fraiche, eddiker, vin og citron. 
Kokken Carsten Lunding giver gode tips til, hvordan madens smagsunivers forbedres og bliver mere interessant. En uundværlig håndbog i køkkenet.
 
Indbinding:Indbundet
ISBN:9788793159587
Sidetal:80
Størrelse i mm (BxHxD):160x212x15mm
Vægt:291g
129,95
Andre så også på disse produkter