James Morton - Surdej - Kom godt i gang

Den nemme guide til perfekt surdejsbrød.

Surdej er den helt særlige ingrediens, som gør hvert eneste brød helt unikt. Denne bog forklarer de helt grundlæggende principper og teknikker, så selv nybegynderen kan være med.

Lær hvordan du laver din egen surdej fra start, hvordan du opnår den perfekte skorpe og krumme ved at bruge mel og vand rigtigt, og bliv klog på hævning, ælteteknikker, formgivning og bagning, så du kan styre bageprocessen og opnå de eftertragtede lufthuller og den lækre smag.

Bogen indeholder ni grundopskrifter på bl.a. brød, pizza og foccacia,og den er fuld af letforståelige instruktioner, tidsplaner, fejlfindingstips og forklaringer på, hvad der virker og hvorfor - alt sammen helt fra bunden.

Indbinding:Hæftet
ISBN:9788711999134
Sidetal:160
Størrelse i mm (BxHxD):142x191x18mm
Vægt:323g
149,95
Andre så også på disse produkter
spacer