Linus Kanfall - Grønt på grillen - med fisk og kød som tilbehør

Grillmad er meget mere end bøffer og pølser! I Grønt på grillen spiller sæsonens friske grøntsager hovedrollen og forvandles til saftige, karamelliserede og uimodståelige smagsoplevelser, der tager dit grillmåltid til et nyt niveau. 

 
Fra sprøde asparges og auberginer med glace til krydret blomkål og saftige portobellosvampe – tilberedning på grillen bringer det fulde potentiale frem i hele paletten af grøntsager, og det endda på en nem og ofte hurtig måde. Med enkle teknikker, marinader, rubs og saucer får du alt, hvad du behøver, for at bringe grøntsagerne i centrum på grillen. 
 
Uanset om du er vegetar, flexitar eller bare vil have flere grøntsager ind i dit måltid med kød og fisk, får du masser af inspiration i de flere end 50 opskrifter til grill hele året rundt. Her er både nemme hverdagsretter til dage, hvor tiden er kort, og opskrifter til hyggelige weekendaftener samt særlige oplevelser til højtider som påske og jul. Bogens grillmester er Linus Kanfall, som har mange års erfaring med både grønt og grill og en baggrund i stjernerestauranter som Kadeau og Relæ og den grillfokuserede La Banchina. 
 
Indbinding:Indbundet
ISBN:9788794441858
Sidetal:189
Størrelse i mm (BxHxD):176x245x16mm
Vægt:622g
249,95
Andre så også på disse produkter