Michelle Faust Lang Berthels - Vildt sundt

Vildt sundt hylder de mange magiske, interessante og spiselige planter og inviterer dig til at opleve, hvad et drys af urternes magi kan gøre for en ret og ikke mindst dit velbefindende. 

Michelle Faust Lang Berthels har en ufattelig stor og varm begejstring for planter, urter og krydderier, og hun tror på, at det aldrig er for sent at gå på opdagelse i naturens helt eget skatkammer.
Michelle er hverken veganer, vegetar eller pescetar, men spiser primært plantebaseret kost, og det afspejler opskrifterne også.
Flere end 80 urter bliver gennemgået med dertilhørende 80 opskrifter – alt fra nicecream med havtorn, superfood-muffins, knækbrød med brændenælde og ramsløg til rødvinsbagt smeltende kål, forfriskende sommergazpacho, sprøde grøntsagssnacks og mandelcookies med cashew-rosencreme.
Nogle af bogens opskrifter indbyder til langsommelighed, albuegnidning og ekstra hygge, når efteråret overmander os med sin kolde blæst, varme efterårsfarver og solen, der hænger lavt på himlen. Andre opskrifter vil skabe rum til en lille velfortjent pause i hverdagen, hvor tankerne kan få frit løb, uden at du næsten behøver at røre en finger, men lader urterne gøre arbejdet.
 
Indbinding:Hardback
ISBN:9788740688702
Sidetal:262
Størrelse i mm (BxHxD):196x238x25mm
Vægt:929g
FSC-mærket:Ja
299,95
Andre så også på disse produkter