Nina Tofte Hansen - Bynatur

Vi har brug for byer med plads til natur for at trives i det urbane liv. Over 80 % af danskerne bor i byer; det er her, vi nyder fuglesang en forårsmorgen, beundrer sommerfuglen, der flakser forbi altanen, og samler kastanjer med vores børn.

I denne bog kan du som byboer finde inspiration til at få mere natur ind i hverdagen. Bogen guider dig til at gå på jagt efter vilde insekter og eksotiske fugle i byens hemmelige kroge og giver tips til, hvad du selv kan gøre for at fremme bynaturen.

Bogen er bygget op omkring forfatterens besøg i fem store og små danske byer, hvor hun opsøger inspirerende eksempler på velfungerende bynatur. De konkrete eksempler spænder vidt fra arkitekttegnede torve i København til de grønne oaser, som opstår i Aalborgs omlagte industrikvarterer.

Bogen er udarbejdet i samarbejde med Naturhistorisk Museum Aarhus og er rigt illustreret med flotte naturfotos. Bogen er skrevet med en smittende entusiasme af en forfatter, som har noget på hjerte, og er den første bog på dansk om et emne, som optager stadigt flere.

Indbinding:Hardback
ISBN:9788740674613
Sidetal:284
Størrelse i mm (BxHxD):210x266x32mm
Vægt:1250g
249,95
Andre så også på disse produkter
spacer