Per Bausager, Michael Benzon - 111 steder i Tour de France som du skal se

Tag på Tour med 111 steder! 111 steder i Tour de France som du skal se giver dig de bedste og vildeste anekdoter fra de største Tour de France-etaper gennem årerne – kombineret med rejsetips til bjergtinder, skiresorter og etapebyer. 

 
Danmark er et cykelland, og det er derfor ikke underligt, at så mange danskere har Tour de France som sommerens højdepunkt. Sommeren 2022 bød da også på Grand Départ i Danmark og den helt store sejr, da Jonas Vingegaard som den anden dansker nogensinde vandt Tour de France.
 
Den danske cykelånd og Frankrig går altså sikkert hånd i hånd, og det nyeste bind i den populære 111-serie giver dig mulighed for at gå på opdagelse i begge. 111 steder i Tour de France som du skal se klæder dig på til en sydeuropæisk rejse gennem tour-historien med udgangspunkt i 111 steder, der har betydning for Tour de France, både i Frankrig og omegn.
 
Du kan bl.a. finde ud af:
• Hvem måtte løbe ned ad et bjerg med sin cykel på ryggen?
• Hvor kan du møde de verdenskendte ryttere på deres træningsture?
• Hvilken by nægtede at tage imod tour-feltet?• Hvor cykler rytterne på vulkaner?
 
Bogen er for alle cykelfans, uanset om man følger med i Tour de France hjemmefra eller selv elsker at cykle, samt alle andre, der elsker at holde ferie i Frankrig og omegn. 
 
Indbinding:Hæftet
ISBN:9788772165752
Sidetal:240
Størrelse i mm (BxHxD):139x207x20mm
Vægt:463g
249,95
Andre så også på disse produkter