Den Danske Klosterrute - Lolland-Falster - Jens Kristian Krarup, red.

Dette bind beskriver ruten fra Vordingborg hen over Lolland og Falster til Nakskov.

Bogen er en udførlig guide til ture ad Den Danske Klosterrute på Lolland og Falster. En samlet strækning på ca. 200 km inkl. tilslutningsforbindelse fra Vordingborg. Der er også beskrivelser af tre andre vandreruter.

Ruten rundt på Lolland og Falster byder på store naturoplevelser, bl.a. langs kysterne og i Naturpark Maribosøerne, og indtagende gamle kulturmiljøer i bl.a. Nakskov og Maribo. Og så findes der på ruten nogle af landets fineste eksempler inden for kirkekunst og -arkitektur.

Fra Nakskov er der forbindelse til den del af ruten, som er beskrevet i bogen ”Sydfyn”.

Den Danske Klosterrute er en turist- og pilgrimsvandrerute gennem hele Danmark med temaerne kirke, kunst, historie og natur. Den samlede rute vil blive på ca. 2300 km og forbinde 50 af de steder, hvor der blev bygget klostre i middelalderen. Ruten kan også benyttes af cyklister.

Guidebøgerne om Klosterruten indeholder omhyggelig rutebeskrivelse, detaljerede kort, oplysninger om overnatnings-, spise og indkøbssteder, anden praktisk information og generelt baggrundsstof. Bøgerne kan også være til nytte for bilister og andre, der er interesserede i at få grundig besked om seværdigheder i Danmark.

Udg. dato:09-06-2017
Indbinding:Hæftet
ISBN:9788741002057
Sidetal:268
Serie:Den Danske Klosterrute
Størrelse i mm (BxHxD):125x202x18mm
Vægt:476g

329,00
Andre så også på disse produkter