Danmarks økonomi siden 1980 - Per Ulstrup Johansen og Mikael Trier

En kortfattet beskrivelse af de overordnede linjer i den økonomiske udvikling i Danmark i de seneste 35 år med hovedvægten på konjunkturbevægelserne og den økonomiske politik. Der gøres desuden rede for væsentlige institutionelle ændringer og demografiske forhold. Læseren bliver herved gjort bekendt med de centrale samfundsøkonomiske problemstillinger og betragtningsmåder. Der gives bud på forklaringer af udviklingens hovedtræk. 

Fremstillingen er let tilgængelig, og teksten ledsages af overskuelige figurer. De anvendte økonomiske begreber forklares. 

Dansk økonomi er i centrum, men i et særskilt kapitel gives også et resumé af den internationale udvikling. I gennemgangen af den danske økonomi henvises til forholdene i EU og andre lande på relevante steder.  

Bogen sigter primært på anvendelse ved undervisningen i samfundsbeskrivelse på universiteter og handelshøjskoler og i samfundsfag på gymnasier og handelsskoler. Den er desuden velegnet alle steder, hvor der er behov for et koncentreret og tilgængeligt overblik over de senere års økonomiske udvikling og problemstillinger.

Indbinding:Hæftet
ISBN:9788762904422
Sidetal:190
Serie:Erhverv & Samfund
Størrelse i mm (BxHxD):156x230x11mm
Vægt:329g
299,95
Andre så også på disse produkter