Inkslingers under huden - Jakob Schultz

Bob Tyrrell Jón Páll Aaron Bell Carl Löfqvist Henning Jørgensen Jens Bergström Derek Baker Tony Raita Porky Pete Erin Chance Guil Zekri Eva Schatz Dennis Wehler Randy Engelhard Kai Uwe Faust Clod the Ripper Jason Angst Coney Island Demon Iver Görtz Colin Dale Dinobaby Mini Sabine Grønhøj Christopher Henriksen
I Inkslingers under huden møder du nogle af de bedste tatovører i verden, der har det til fælles at de alle har deltaget i Skandinaviens største tattoo festival: Copenhagen ink festival.
Personlige beretninger fra 24 verdenskendte tatovører om en kunstform, der er gået fra niche til mainstream og har udviklet sig voldsomt kvalitetsmæssigt i alle tænkelige retninger.
Af journalist Jakob Schultz og fotograf Michael Caddy Søndergaard.
Hvordan kan nogle tatovører være i besiddelse af et helt særligt talent, konstant udvikle og forfine deres teknikker og blive til verdenskendte specialister indenfor deres felt, så kunderne skal vente flere år for at få en tid i kalenderen?
I Inkslingers møder læseren 24 vidt forskellige tatovører fra hele verden. De er rejst fra lande som New Zealand, Østrig, Italien, USA, Syd Afrika, Tyskland, Finland, Island, Sverige og Danmark for at deltage i den årlige tatoveringsmesse Copenhagen Ink Festival, der er Skandinavien og Nord Europas største messe indenfor tatovering. En unik festival der giver danskerne mulighed for at blive tatoveret og opleve de bedste i verden. For kun de bedste kommer gennem nåleøjet og får en stand på denne tatoveringsmesse.
I Inkslingers portrætteres nogle af verdens bedste og mest anerkendte tatovører som Jón Páll, Carl Löfqvist, Aaron Bell, Henning Jørgensen, Guil Zekri, Derek Baker og ikke mindst Bob Tyrrell, kendt fra tv-programmer som L.A. Ink og London Ink. Alle tatovørerne fortæller om deres liv som tatovør og Bob Tyrrell afslører blandt andet hvordan han i - en sen alder - genopdagede sit talent og hvordan han konstant udvikler sin unikke og nærmest fotografiske sort/hvid teknik til at lave realistiske tatoveringer.
De er alle tatovører, men udfører forskellige stilarter og har forskellige vinkler og synspunkter om kunsten at tatovere. Nogle har været tatovører i flere årtier og er blevet mentorer og inspiratorer for en masse tatovører. Andre er nye og anerkendes for et enorm talent der kommer til udtrykt efter kun få år i branchen. Nogle har specialiseret sig i teknikker fra vikingetiden og fra indianerstammer, andre laver realisme, mens nogle udelukkende laver old school tatoveringer, farver eller sort-grå. De er vidt forskellige kunstnere fra alle hjørner af verden, men har ét fælles mål: At blive ved med at lære og udvikle sig for at mestre kunsten endnu bedre og gøre tatovering til endnu mere accepteret kunstform.
I Inkslingers er de fleste stilarter repræsenteret af de bedste indenfor deres felt. Bogen er rigt illustreret med store, farverige og detaljerede fotos af tatovørernes værker, så kunstnernes historier vækkes til live foran læseren.

Ring for pris
47173241

Andre så også på disse produkter