Morten Messerschmidt - Farvel til folkestyret - Hvordan EU ødelægger frihed, folk og folkestyre —og hvad vi kan gøre ved det

Folkestyret er under pres – både i Danmark og Europa. Men truslen kommer ikke fra populisme eller antiliberalisme, som mange siger. 

 
Truslen kommer fra dem, der hævder at være de sande demokrater, vogterne af den gode tone, konventionerne og ”den europæiske livsform” – nemlig fra de ”liberaldemokratiske” ideologer, som hverken er særlig demokratiske eller særlig liberale. Liberaldemokraterne frygter folkestyret. 
 
De vil binde den politiske magt gennem konventioner og jura. De vil lægge bånd på vælgerne og overlade magten til dommere, embedsmænd og eksperter. De siger på papiret ja til folkestyret - men helst uden folk. 
 
Derfor bygger liberaldemokratiet på glødende EU-begejstring og had til den nationalstat, som er rammen om al ægte demokrati. 
 
Farvel til folkestyret er Morten Messerschmidts analyse af folkestyrets udfordringer og et bud på en løsning, der tager magten tilbage til folket  
 
Indbinding:Hæftet
ISBN:9788797172032
Sidetal:228
Størrelse i mm (BxHxD):156x234x13mm
Vægt:380g
250,00
Andre så også på disse produkter
spacer