Ben Farid Røjgaard Nielsen - Immobilitet - Grundlæggende sygepleje

Hvordan ydes sygepleje af høj kvalitet til immobile patienter?

 
At være immobil er ikke en sygdom i sig selv, men immobile patienter er i øget risiko for en lang række af sygdomme, og konsekvenserne for manglende bevægelse påvirker bl.a. hjerte, kredsløb, knogler, hud, fordøjelse og muskler. Med denne grundbog indføres læseren i den komplekse sygepleje, der skal ydes til immobile patienter, hvad enten disse er bevidstløs (total immobilitet) eller har funkionsnedsættelse (delvis immobilitet).
 
Bogen indeholder 12 fundamentale kapitler svarende til Sundhedsstyrelsens 12 sygeplejefaglige områder. Dette betyder, at immobilitet – som et gennemgående vandmærke – bliver holdt op mod lyset af følgende hovedemner: funktionsniveau, bevægeapparat, ernæring, hud og slimhinder, kommunikation, psykosociale forhold, respiration og cirkulation, seksualitet, smerter og sanseindtryk, søvn og hvile, viden og udvikling samt udskillelser. Tilsammen danner bogens kapitler en helhedsfremstilling af immobile patienters mange udfordringer gennem konsekvent brug af cases og refleksionsspørgsmål og velvalgte illustrationer.
 
Bogen er målrettet sygeplejestuderende, som klædes på til at kunne varetage grundlæggende sygepleje af høj kvalitet til immobile patienter, men også uddannede sygeplejersker, kliniske undervisere i primær og sekundær sektor samt andre sundhedsprofessionelle kan med fordel læse med.
 
Fagredaktør er Ben Farid Røjgaard Nielsen
 
Forlag:FADL's Forlag A/S
Udgave:1
Oplag:1
Oplagsdato:31-10-2022
Udg. dato:31-10-2022
Sprog:dan
Originalsprog:dan
EAN:9788793810891
Indbinding:Hardback
ISBN:9788793810891
Størrelse i mm (BxHxD):170x250x20mm
Vægt:660g
349,95
Andre så også på disse produkter
spacer