Benjamin Koppel;Lars Hjortshøj - Halvt fuldendt - Tanker fra et umage venskab

I flere årtier har komiker Lars Hjortshøj og jazzmusiker Benjamin Koppel været på farten og optrådt i hver en sal, spillested og forsamlingshus. De har kendt til og hilst på hinanden på landets hoteller, men ikke mere end det. Indtil de for et par år siden indledte en samtale i en hotelbar i Århus og uventet fik etableret begyndelsen på nyt venskab. Samtalen fortsætter i denne bog, hvor de to mænd går på opdagelse i hinandens liv og sind med den nysgerrighed, flid og humor, de også begge lægger til grund for deres professionelle virke på scenen.

Er der et låg til hver en gryde? Hvad er egentlig glæden ved small talk? Skal alt nødvendigvis nytte noget? Kan man virkelig samle på savsmuld – og tørsvømme? Er angsten for at miste større end kærligheden til New York? Og kan man dø på scenen?

Der er så mange ting, Lars og Benjamin ikke forstår. Men gennem personlige fortællinger, undrende spørgsmål og filosofiske refleksioner over alt fra kærlighed, forfængelighed og mobning til hunde, kaskethår og gospelsnitter udforsker de to (nye) venner venskabets betydning og kompleksitet.

De vender det tunge og det lette, det fysiske og det mentale og deler generøst ud af historier og tanker om barndom, ungdom, ægteskab, scenen, verden og livet. Alt sammen for at undersøge, hvordan det egentlig er at få et vigtigt og øjenåbnende venskab på et tidspunkt i livet, hvor de fleste ellers har de venner, de har brug for.

Indbinding:Hæftet
ISBN:9788740083866
Sidetal:336
Størrelse i mm (BxHxD):155x230x33mm
Vægt:700g
300,00
Andre så også på disse produkter
spacer