Charlotte Dalgaard Larsen, Esben Dalgaard og Stine Buje - Mærket

Den 24. juni 2021 ændrede alt sig på ét øjeblik. Esben Dalgaard fik beskeden om, at han havde modermærkekræft, og at den havde spredt sig. Virkeligheden forandrede sig for altid, men ikke kun for skuespilleren selv – for hjemme ventede hans kone Charlotte og deres to børn. Hvordan starter man samtalen med sin familie om, at man ikke ser ind i en alt for lang fremtid?
 

Mærket fortæller Esben og Charlotte Dalgaard hudløst ærligt om deres liv i kræftens skygge – for når man bliver uhelbredeligt syg, rammer det ikke kun en selv, men hele familien. 

Den sætter et vigtigt fokus på både den syge og de pårørende, og hvordan man kan reagere vidt forskelligt – den ene positiv og optimistisk, den anden depressiv, ensom og angstfuld. Begge parter får lov til at sætte ord på den krise, som en uhelbredelig sygdom skaber, mens bogen giver et indblik i en virkelighed, som berør mange danskere, patienter såvel som deres nærmeste. 
 
Selvom den tager personligt afsæt i Dalgaard-familien og kræftdiagnosen, er bogen en hjælp til alle familier, hvor et familiemedlem er alvorligt syg. Den giver hjælp til de svære samtaler, men også til at se den kærlighed og styrke, der kan spire frem af mørket.
 
Mærket er illustreret med unikke fotos af familien taget i og omkring deres hjem. Den indeholder desuden et afskrift af de to døtres podcast 'Skal far dø?' til sidst i bogen.
 
Esben Dalgaard er en dansk skuespiller, vært, forfatter og foredragsholder, kendt for sin medvirken i bl.a. Kastanjemanden, Tinka-serien, Dansegarderoben og Vores mand i Amerika. Charlotte Dalgaard Larsen er underholdningskonsulent og stifter og ejer af eget firma, Parties.dk.
299,95
Andre så også på disse produkter