Claus Elgaard - KOLLAPS

10 mænd, der er vant til at vinde verdensmesterskaber, tv-priser, Michelinstjerner, hæder og ære, fortæller om deres kollaps, deres største personlige krise, og hvordan de fik vendt nedturen til livslyst.
For selvom udsigten fra kulkælderen var nærmest sort og uoverskuelig, så var der nogen eller noget, der gjorde, at de fandt nøglen til livet igen. 

Claus Elgaard, der selv har stået i lort til halsen og fundet en vej videre, taler med ni andre mænd om de vendepunkter, der har været afgørende for dem. Vendepunkter, der gjorde, at derouten ikke fortsatte og blev slutningen på livet, men i stedet gav plads til forandring og gradvist fik dem tilbage på sporet af et liv med nye perspektiver og en anderledes mental styrke. 
 
Thomas Herman, Jens Veggerby, Marco Evaristti, Manu Sareen, Jes Dorph-Petersen, Jonathan Richter, Rasmus Kragh, Michael Andersen, Lars Elstrup og Claus Elgaard.
 
Med disse åbne og ærlige fortællinger fra mænd, danskerne kender fra både deres storhed og fald, får læseren et sjældent, ærligt indblik i deres mest sårbare øjeblikke, hvor alt styrter sammen, men også i det, der giver dem håb og styrke til at rejse sig igen.
10 mænd, der tør sætte ord på. 
Forventningspres, dom, skilsmisse, ADHD, anklager, ulykke, PTSD, fyring, angst og for meget på tallerkenen.
249,00
Andre så også på disse produkter