Dorthe Mørch og Britt Nørbak - Straffet

Hun blev indblandet i Danmarks største røveri!

Da Dorthe mødte Tayeb, ignorerede hun politiets advarsler om, at han var dårligt selskab, der kunne få hende i fængsel. For første gang i sit liv følte hun sig nemlig elsket, og hun udviklede et stærkt bånd til vaneforbryderen.

Da Tayeb truede Dorthe til at opbevare 3,5 millioner kroner fra danmarkshistoriens største røveri i sin have, begyndte jorden at brænde under hende. Hun blev anholdt og fortalte politiet, hvor pengene var. Det fik de kriminelle til at opfatte hende som stikker. Hun blev idømt to års fængsel for groft hæleri og sad i samme fængsel som nogle af de mænd, der var tiltalt for kuppet. Det medførte dødstrusler og en konstant frygt for, om truslerne ville blive ført ud i livet. 

Straffet er Dorthes fortælling om det specielle forhold til Tayeb, tiden efter kuppet mod Dansk Værdihåndtering i 2008, hendes tid i Vestre Fængsel, hvor hun blev gift, hendes ophold i Statsfængslet i Ringe, hvor hun afsonede blandt narkomaner og pushere, og gensynet med Tayeb, da hun skulle vidne mod ham i retten. 

Straffet er en unik historie der beviser, at virkeligheden overgår fantasien. 

Indbinding:Indbundet
ISBN:9788772163048
Sidetal:176
Størrelse i mm (BxHxD):149x239x19mm
Vægt:432g
249,95
Andre så også på disse produkter
spacer