Jacob Kaarsbo - i samarbejde med Steffen McGhie I - statens hemmelige tjeneste - Mine 15 år for FE

I 15 år arbejdede Jacob Kaarsbo i Danmarks hemmelige tjeneste. Han var analytiker og senere chef i Forsvarets Efterretningstjeneste (FE), der hver dag arbejder på at beskytte danske statsborgere. Han er en af de få personer i Danmark, der var sikkerhedsgodkendt på niveauet ‘yderst hemmelig’. Jacob Kaarsbo tager os med ind i maskinrummet, hvor de konkrete beslutninger tages, og fortæller historien om succesrige operationer, der har reddet menneskeliv.  

 
For første gang får offentligheden et unikt og balanceret indblik i dagligdagen i Forsvarets Efterretningstjeneste, om magtkampe i FE og om, hvordan et gammeldags FE efterhånden blev gearet til at være en topmoderne efterretningstjeneste, da terrortruslen mod Danmark ændrede sig. Jacob Kaarsbo har gjort tjeneste på både Kastellet og i verdens brændpunkter.  
 
Han åbner for scener og løfter sløret for historier, der aldrig har været fremme før. Om terror og pirater, om internationalt samarbejde, om kontraspionage, om bekæmpelsen af Saddam Hussein, Al -Qaeda og Islamisk Stat. Om danske søfolk og familier, der bliver taget til fange i udlandet. Om whistleblowers og hemmelige kilder. I I Statens hemmelige tjeneste giver han også et detaljeret indblik i de seneste års skandalesager i FE, og hvordan efterretningstjenesterne bruges i det politiske spil.    
 
Jacob Kaarsbo er i dag senioranalytiker hos Tænketanken Europa samt sikkerheds- og forsvarspolitisk ekspert. Bogen er skrevet i samarbejde med Steffen Nyboe McGhie
 
Indbinding:Hæftet
ISBN:9788793622395
Sidetal:300
Størrelse i mm (BxHxD):151x231x26mm
Vægt:511g
299,95
Andre så også på disse produkter
spacer