Joe Biden - Løfter for livet

Den nyvalgte amerikanske præsident Joe Biden fortæller i bestselleren Løfter for livet, historien om sit ekstraordinære liv og karriere frem til hans tiltrædelse som vicepræsident for Barack Obama.

 
Joe Biden har både oplevet og deltaget i en vigtig epoke i amerikansk historie. I selvbiografien Løfter for livet afslører han, hvad disse oplevelser har lært ham om sig selv, hans kollegaer og de statslige institutioner.
 
Biden fortæller medrivende om at vokse op i en solid katolsk husholdning i flere generationer i Scranton, Pennsylvania og Wilmington Delaware; om at overkomme personlig tragedie, livstruende sygdom og modgang i karrieren; om hans relationer med præsidenter, verdenslerede og lovgivere.
 
Gennem disse og andre tilbageblik fortæller Biden, hvordan de principper, han lærte tidligt i livet – at arbejde for at gøre folks liv bedre; at ære familie og tro; at værdsætte vedholdenhed, åbenhed og ærlighed – har dannet fundament for hans livværk som ægtemand, far og embedsmand.
 
Løfter for livet er tankevækkende erindringer fra en mand, som har overkommet talrige udfordringer for at blive én af de mest effektive ledere i nyere tid og samtidig har nægtet at være kynisk om politik og det er et uomgængeligt vidnesbyrd fra sidste halvdel af det 20. århundredes Amerika.
299,95
Andre så også på disse produkter
spacer