På tryk - Gretelise Holm

Fremragende og evigt aktuelle reportager, kommentarer, essays og noveller fra 55 års skribentvirksomhed.


I bogen PÅ TRYK tager en af dansk journalistiks grand old ladies, Gretelise Holm, læseren med på en rejse gennem et halvt århundredes journalistik og beskriver en verden – fra Grønland til Afrika – i forandring. 
 
Bogen dækker et bredt spektrum af emner: Kvinder og mænd; lov, ret og straf; socialt stof; de fremmede; medier og politik; militarisme; og det arvelig monarki. Undervejs hører vi om hekseprocesser, justitsmord, magtfuldkomne mænd, udemokratiske regenter, stærke kvinder og meget, meget andet.   
 
”Gretelise Holm er en fryd at læse. Altid velskrivende, nysgerrig, engageret, fascineret og undrende. Magtkritisk, målrettet, mild, munter og modig. Velegnet til natbordet.” Lone Kühlmann   
 
Siden hun var 17, har Gretelise Holm arbejdet som journalist på bl.a. Børsen, Berlingske Tidende og Politiken. I 1980 modtog hun Poul Henningsen-prisen for sin indsats inden for social journalistik. Hun har været lektor og prorektor for Danmarks Journalisthøjskole. Ved siden af sit journalistiske virke har hun opbygget et stort skønlitterært forfatterskab og er en af landets mest populære krimi-forfattere. 
299,95
Andre så også på disse produkter
spacer