Roald Bergmann - Fader hvor? - Sandheden om sektlederen

Faderfigurer kommer i mange skikkelser. Både de fraværende, de fantastiske, de fordrukne og de åndelige.   

 
Fader hvor? er den vilde, men sande historie om den bornholmske dreng Roald, som brugte sin opvækst på at jagte en far, men endte med at blive ungdomspræst for en af landets dengang mest ekstreme Pinsekirker. Som ensom søn af Bornholms yngste mor søgte Roald til­flugt i sin egen fantasi, og hans barske barndom blev en katalysator for en grænsesøgende ungdom i Rønne i 1990’erne.   
 
Fortællingen er en absurd, bevægende og lærerig rundtur i en uvirkelig verden med korsvandringer, tungetale, helbredelser, selvmord og sataniske psykoser.   Bogen skildrer 10 år af Roalds liv som del af en radikal religiøs bevægelse, og den er kulminationen på hans livslange søgen efter både et fællesskab og en forklaring på den mystik, der ­flyder i hans slægts blod.   
 
Roald Bergmann er uddannet journalist og forfatter med et spraglet liv som multiiværksætter, tv-udvikler, tegner, rapper, underviser og poet. Han er gift og far til to. Han har tidligere udgivet Arkitekturdigte, 44 fantastiske steder for børn-serien og GROW UP!
 
Indbinding:Indbundet
ISBN:9788772381107
Sidetal:250
Størrelse i mm (BxHxD):144x221x30mm
Vægt:619g
299,95
Andre så også på disse produkter