Dayane de Oliveira - Det lille blå hotel

Sommerromantik i Hornbæk. 

Til sin store overraskelse arver Aline et lille hotel ved kysten i Hornbæk efter sin danske bedstefar. Hendes far og brasilianske mor havde et kort, dramatisk forhold, og hun var resultatet, men hun ved næsten intet om Danmark og kan knapt nok huske den store blonde gringo, der var hendes far. 
Da hendes elskede mor lige er død, og hun prøver at undslippe sin manipulerende og dominerende eksmand, beslutter hun sig for at pakke taskerne, forlade Brasilien og prøve noget fuldkommen nyt. Hvor svært kan det være at styre et hotel
Men pas på med de store forventninger: hotellet viser sig at være helt nedslidt, pengekassen er tom og hun kæmper med at forstå sproget og kulturen. Hvem fanden opfandt egentlig smørrebrød
Aline fortsætter stædigt med at renovere hotellet, og langsomt begynder tingene at gå den rigtige vej med hjælp fra den lidt for attraktive lokale handymand og det gamle, loyale personale. 
Men da hun slider sig gennem hotellet, værelse for værelse, dukker gamle hemmeligheder op – og det gør nye hemmeligheder også. 
Vil Aline skabe det lille blå hotel, hun drømmer om – og vil hun nogensinde finde kærligheden igen
Indbinding: Indbundet
ISBN: 9788793695665
Sidetal: 312
Størrelse i mm (BxHxD): 150x228x31mm
Vægt: 613g
249,95
Andre så også på disse produkter