Iben Albinus - Damaskus

Sigrid udstationeres i Damaskus for en skandinavisk telegigant i håb om at hjælpe demokratiet på vej i Syrien og efterlader mand og barn i Danmark. 

 
Året er 2011, og det arabiske forår spirer. Da regimet tager brutale midler i brug for at slå oprøret ned, siger Sigrid ja til en ikke ufarlig opgave for den danske efterretningstjeneste.
 
I Syrien møder Sigrid samtidig ungdomsveninden Reem, efter en dramatisk begivenhed skilte dem ad i studieårene i København. Nu genforenes de endelig i Damaskus, hvor jasmintræerne blomstrer om kap med håbet om politiske reformer. Men Reem viser sig at stå på den modsatte side i konflikten. Hun leder et sikkerhedsfirma og har tætte bånd til regeringen.
 
Mens Sigrid prøver at gøre det rigtige, fører hun både sig selv og dem, hun elsker, ind i en livsfarlig konspiration og må spørge sig selv: Hvem er ven, og hvem er fjende?Damaskus er en spændingsroman om venskab og forræderi, om kærlighed og krigsforbrydelser og om, hvor forbandet svært det er at være et godt menneske i mødet med ondskab.
 
Indbinding:Paperback
ISBN:9788740080636
Sidetal:512
Serie:Melin-serien
Størrelse i mm (BxHxD):148x220x39mm
Vægt:593g
140,00
Andre så også på disse produkter