Stephen King - Blodtørst - og andre fortællinger

En samling af fire fænomenale fortællinger, der inkluderer den enkeltstående efterfølger til den filmatiserede bestseller Outsideren.

Journalister har et ordsprog: ”Historien gløder, hvis det bløder”. Og historien om en detoneret bombe på Albert Macready mellemskole indeholder store mængder af blod.

Holly Gibney fra detektivbureauet De Der Søger arbejder på en sag om en forsvunden hund (og på sit eget behov for at være mere selvsikker), da hun ser den direkte tv-dækning fra bombeattentatet. Men da hun senere tænder for aftennyhederne, indser hun, at noget ikke stemmer ved den journalist, som var først på gerningsstedet. Sådan begynder Blodtørst, den enkeltstående efterfølger til bestselleren Outsideren, hvor den usædvanlige detektiv Holly skal opklare sin første solo-sag.

Blodtørst er kun én af samlingens i alt fire fortællinger, der også rummer Mr. Harrigans telefonChucks liv og Rotten. Alle noveller illustrerer Kings alsidige storytelling med elegance, humor, skræk og åndeløs spænding. En King Classic, både for Kings mange fans og et godt sted at starte, hvis man er ny i det store forfatterskab

Indbinding:Hæftet
ISBN:9788740065213
Sidetal:480
Størrelse i mm (BxHxD):150x222x40mm
Vægt:645g
300,00
Andre så også på disse produkter
spacer