Udryddelsen - Kazuaki Takano

Det amerikanske efterretningsvæsen opsnapper oplysninger om, at en ny livsform er opstået dybt i den congolesiske jungle. Hvis efterretningerne holder stik, er livsformen ikke alene en trussel mod sikkerheden i den vestlige verden, men en trussel mod selve menneskehedens eksistens.

En gruppe elitesoldater bliver sendt til Congo for at eliminere truslen. Lederen af truppen, Jonathan Yeager, har et døende barn, som ligger på et hospital i Portugal under behandling for lungesklerose. I Congo opdager soldaterne, at deres opgave er anderledes og langt mere brutal, end de troede -- og at den nye livsform muligvis er den eneste, der kan redde Yeagers dødssyge dreng.

Hvad er vigtigst? At redde sit eget barn eller forhindre udslettelsen af hele menneskeheden? Og er fjenden i virkeligheden en ven og ikke omvendt?

I Japan bliver den unge universitetsstuderende Kento Koga hvirvlet ind i en række mystiske begivenheder, efter at hans far -- en japansk virolog -- pludselig omkommer. Faren har efterladt Kento resultaterne af sin hemmelige forskning; en forskning som hele verden vil have fingre i. Og som har tråde, der rækker fra USA’s regering over et hospital i Portugal og til et ukendt væsen dybt i Afrikas jungle.

”Udslettelsen” er en hæsblæsende international sci-fi-thriller om kampen om viden, ny teknologi og, ikke mindst, menneskers kamp mod hinanden.

Udg. dato:04-10-2016
Indbinding:Hæftet
ISBN:9788740610130
Sidetal:450
Størrelse i mm (BxHxD):140x220xmm
299,95
Andre så også på disse produkter