Ulrika Rolfsdotter - Dyrehjerte

Atmosfærefyldt kriminalroman fra det Nordsvenske Ångermanland. 

 
Annie Ljung har skabt sig et nyt liv som socialrådgiver i Stockholm, langt fra den egn i Nordsverige, hvor hun voksede op. Da hendes demente mor kortvarigt forsvinder fra plejehjemmet i barndomsbyen, bliver hun tvunget tilbage til det sted, hun både elsker og hader. Samtidig bliver en ung pige meldt savnet i området.
 
Annie lader sig overtale til at blive og hjælpe med at finde den 17-årige Saga, som hun perifert er i familie med. Hvilke hemmeligheder var det, Saga gik og gemte på? Er hun blot stukket af hjemmefra? Eller er det værst tænkelige sket: Er hun blevet slået ihjel?Mens Annie bliver mere og mere involveret i mysteriet om Saga, tvinges hun til at se dæmonerne fra sin egen fortid i øjnene. De hændelser, der for mange år siden tvang Annie væk fra barndomsbyen og ind i et følelsesmæssigt eksil, hun stadig prøver at slippe ud af.
 
Dyrehjerte er en spændende psykologisk krimi og første bind i en serie med Annie Ljung i hovedrollen. Serien er delvist inspireret af overleveringer, overtro og historiske kriminalsager fra Ångermanland i Nordsverige.
 
Indbinding:Indbundet
ISBN:9788772390826
Serie:Annie Ljung
Størrelse i mm (BxHxD):142x222x36mm
Vægt:570g
249,95
Andre så også på disse produkter
spacer