Viveca Sten - Forsoneren

Påsken nærmer sig, og skituristerne strømmer til Åre. På luksushotellet Copperhill Mountain Lodge findes forretningskvinden Charlotte Wretlind brutalt myrdet i sin suite, og panikken spreder sig på det fyldte hotel. 

 
Politikommissær Daniel Lindskog og hans kollega Hanna Ahlander må aflyse deres påskeplaner og kaste sig over sagen. Det viser sig, at ofret havde store planer i området: Det gamle, forfaldne højfjeldshotel i Storlien skulle rives ned og erstattes med et stort mondænt skihotel. En plan som har bragt sindene i kog hos de lokale. 
 
Daniel er i al hemmelighed begyndt at gå hos en psykolog for at lære at håndtere den vrede, der fra tid til anden bruser op og giver problemer både på hjemmefronten og arbejdet, og også Hanna kæmper med at få styr på sit følelsesliv. Sammen føres de ind i en snørklet efterforskning fyldt med vanskelige relationer, svære konflikter og smertefulde barndomsminder. 
 
Forsoneren er tredje bog i Viveca Stens nye serie, Mordene i Åre, der foregår i det bjergtagende og dramatiske vinterlandskab i det populære skiområde omkring Åre i det nordlige Sverige.
 
Indbinding:Hæftet
ISBN:9788772391564
Sidetal:400
Serie:Mordene i Åre
Størrelse i mm (BxHxD):158x228x33mm
Vægt:579g
269,95
Andre så også på disse produkter
spacer