Ali Hazelwood - Hypotesen om kærlighed

Olive Smith er ph.d.-studerende og står overfor et gennembrud i kræftforskningen. Hun er derfor også mere til lange dage i laboratoriet end til faste forhold, som man aldrig kan være sikker på udfaldet af. Til gengæld er hendes bedste veninde Ahn tydeligvis forelsket i den fyr, Olive lige har haft en kort affære med, så hvordan beviser Olive overfor Ahn, at hun allerede er videre? 
Ved at gå i panik selvfølgelig - og kysse den første mand, hun ser! Som selvfølgelig viser sig at være ingen ringere end Adam Carlsen, universitetets unge, hot shot professor og almindeligt kendt for at være … en kæmpe idiot. 
Bare ikke overfor Olive – tværtimod går Adam sågar med til at indlede et fake forhold og lade alle tro, at de er kærester. Men da eksperimentet tager en ubehagelig drejning og både hendes forskning og personlige omdømme er på spil, går det op for Olive, at det er nemt nok at opstille hypoteser om kærlighed, så længe hun ikke behøver at sætte sit eget hjerte under mikroskop.
 
Ali Hazelwoods bøger kan binges som en rom-com film og fanger og fastholder læseren fra allerførste side. Romanerne foregår i et spændende, akademisk miljø, og udover at være romantiske og underholdende, har de også stærke feministiske undertoner og sætter fokus på kvinder i STEM-erhverv og magtmisbrug i akademia.
 
Ali Hazelwood er oprindeligt fra Italien, men har boet i både Tyskland og Japan, før hun flyttede til USA for at tage sin ph.d. Hun er professor i neurovidenskab og har udgivet bunkevis af tekster – som indtil for nyligt mest har været videnskabelige artikler om hjerneforskning, hvor folk hverken kysser eller lever lykkeligt til deres dages ende. 
 
Indbinding:Hæftet
ISBN:9788743404743
Sidetal:200
Størrelse i mm (BxHxD):128x199x28mm
Vægt:354g
FSC-mærket:Ja
169,95
Andre så også på disse produkter
spacer