Anne Thorogood - Asketræet

Mayas liv ligger i ruiner. Hun er knust over sin mors død, arbejdsmæssigt kæmper hun for sin overlevelse med sit nystartede webfirma, og et sted i kulissen spøger ekskæresten. Under sin bedste venindes polterabend fortsætter nedturen, da hun på pinlig vis kommer til at fornærme den flotte fotograf, Nicholas, som er hyret ind til lejligheden. 

Værre bliver det dog, da Mayas far pludselig står på hendes dørtrin med hendes mors dagbog. En dagbog, der med afslørende ord helt tilbage fra hendes mors ungdom, vender op og ned på Mayas liv …

Tvunget af omstændighederne bliver hun nødt til at søge et job hos egnens store rejsemogul, Axel Kildesøe, og til Mayas store ærgrelse viser det sig, at Nicholas arbejder for Kildesøe Rejser. Snart er Maya og Nicolas fanget i et fælles projekt, men kan de overhovedet arbejde sammen, når luften gnistrer mellem dem, og hvordan reagerer Maya på de mange hemmeligheder, som hendes mors dagbog bringer frem i lyset?

Asketræet er en romantisk historie om den store kærlighed, men også en historie om at turde tro på sig selv og familien.
 
Indbinding:Hæftet
ISBN:9788771165371
Sidetal:546
Størrelse i mm (BxHxD):152x220x42mm
Vægt:756g
299,95
Andre så også på disse produkter
spacer