Chris Whitaker - Vi begynder med slutningen

Populær

En livsbekræftende fortælling om, hvordan mennesker overlever, og hvordan kærlighed – i alle dets forklædninger – vinder. 


Duchess Day Radley er 13 år gammel og selverklæret lovløs. Regler og love er noget, der gælder for andre, ikke hende. Hun tænker kun på at beskytte sin lillebror, Robin, og deres mor, Star, en falleret, men ombejlet barsangerinde, der ikke kan tage vare på sig selv eller sine børn. 


Walk har aldrig forladt Cape Haven, den lille by på Californiens kyst, hvor han og Star voksede op. Han er sidenhen blevet politichef i byen, men fortidens synder plager ham stadig: Hans vidneforklaring var skyld i, at hans bedste ven, Vincent King, røg i spjældet for drabet på Stars lille­søster, Sissy. Siden dengang har Walk forsøgt, det bedste han kunne, at tage sig af Star og senere hendes to børn. 


Nu – 30 år efter – har Vincent afsonet sin straf. Inden han røg i fængsel, var han og Star kærester, men ingen i Cape Haven glæder sig til gensynet udover Walk. Star er ude i tovene, mændene skraber på hendes dør som savlende, beskidte køtere. Og Duchess? Hun ruster sig til mødet med den møghund, der ødelagde hendes mors liv.  
Da katastrofen rammer, ligner det et deja-­vu, men intet er som dengang, det hele begyndte. 

Indbinding:Paperback
ISBN:9788772392332
Sidetal:420
Størrelse i mm (BxHxD):136x212x33mm
Vægt:448g
FSC-mærket:Ja
99,95
Andre så også på disse produkter