Gurli Marie Kløvedal - Bidemærker

Bidemærker er en roman om mellemrummet mellem hvide løgne og sandhed og om børn og træer, der indimellem er klogere end alle andre. 

 
Da Michael mister sit livs kærlighed, Wilhelmine, kan han ikke få sig selv til at fortælle det til sønnen Hektor på fire år. Sandheden slår knuder på tungen, dagene går, og mor kommer ikke hjem fra sin forretningsrejse. 
 
Langsomt opbygger Michael en verden til Hektor, hvor hun stadig lever. Hun skriver til ham, sender ham gaver og beundrer de tegninger, han tegner i børnehaven. Men noget er helt galt, det fornemmer Hektor godt, han ved bare ikke hvad, og mens han undertrykker savnet, tester han sin omverden med bid og fantasifulde historier. 
 
Da Wilhelmines søster Alberte dukker op i Michaels og Hektors liv begynder alting at skifte plads. Hektor ser sin mor i Alberte og Alberte sin søster i Hektor, men Alberte har været på langfart og er stadig på flugt fra en fortid og et brud med Wilhelmine og Michael. Kan skårene mellem de voksne i familien nogensinde klinkes?  
 
Indbinding:Hæftet
ISBN:9788773391839
Sidetal:288
Størrelse i mm (BxHxD):148x221x22mm
Vægt:353g
FSC-mærket:Ja
249,95
Andre så også på disse produkter