Maria Navarro Skaranger - Emily forever

Emily er nitten år gammel og gravid. Hun er tung og træt. Hendes småkriminelle kæreste, Pablo, tog af sted en aften og kommer nok ikke tilbage. I skemaet hos sundhedsplejersken står der: ”Alene med barn”. Engang forlod Emilys far også hendes mor, som opfostrede Emily alene. Nu flytter moren ind hos Emily, for at passe på hende. I supermarkedet, hvor hun arbejder, forsøger hendes chef at passe på hende. Det samme gør naboen, som Emily kalder præsten. Romanens fortæller undersøger med et kritisk og ømt blik, hvordan Emily bliver betragtet af gennem andres blikke – dem der tror, de ved, hvem hun er, og hvordan hendes liv vil forme sig. 

Emily forever er en roman om at være menneske og ofte føle sig dum i verden, og om hvordan vi bliver til dem, vi er, i det samfund vi lever i.
Emily forever er en bog om klasseforskelle, om hverdagen og om at finde frem til det i én selv, som gør det muligt at klare sig. Det er også en roman om paradoksal livsglæde, trodsig solidaritet og ulmende oprørstrang.
 
Indbinding:Hæftet
ISBN:9788743402817
Sidetal:200
Størrelse i mm (BxHxD):128x207x15mm
Vægt:217g
FSC-mærket:Ja
249,95
Andre så også på disse produkter