Sarah Jio - Når violerne blomstrer

Den amerikanske feelgood-stjerne Sarah Jio har skrevet en uimodståelig roman i to tidsspor om en kvinde, der skal genopfinde sit eget liv – og om en for længst glemt kærlighedshistorie fra 1940’erne.

 
Engang lå verden for Emily Wilsons fødder. Hun havde skrevet en bestseller og boede i en vidunderlig lejlighed i New York med sin drømmemand.
 
Ti år senere er lykken vendt. Hendes mand har fundet en anden, hun har ikke skrevet en linje i årevis, og hendes læsere har glemt alt om hende. Derfor takker hun ja, da hendes grandtante inviterer hende til at bo en måned i sit hus på øen Bainbridge Island. Her på den smukke ø har Emily tilbragt sin barndoms somre og oplevet den allerførste forelskelse.
 
Gemt i en skuffe på sit værelse finder Emily en gammel dagbog, der rummer en for længst glemt kærlighedshistorie fra 1940’erne – og en hemmelighed, der kommer til at vende og op ned på Emilys liv. 
 
Samtidig krydser to meget forskellige mænd Emilys vej …Når violerne blomstrer er en roman, som vil gå lige i hjertet på fans af Kate Morton og Lucinda Riley.
 
Indbinding:Paperback
ISBN:9788712064565
Sidetal:320
Størrelse i mm (BxHxD):145x220x28mm
Vægt:497g
129,95
Andre så også på disse produkter