Shari J. Ryan - Boghandleren i Dachau

Tyskland, 1940:
Da Matildas barndomskæreste Hans er i fare, tøver hun ikke med at gemme ham på loftet i sine forældres hus. Hun skjuler ham for sine forældre og soldaterne nedenunder og smugler mad til ham. Matilda og Hans taler kun hviskende sammen, og kun om natten, når alle sover. Men hvor længe kan de blive ved uden at blive opdaget?  

Amerika, 2018:

Grace åbner en sennepsgul konvolut, og hendes verden går i opløsning. Hun har arvet en boghandel i den lille by Dachau fra den bedstemor, hun ikke anede eksisterede. Graces mor, der blev adopteret som spæd, brugte sit liv på at lede efter sine biologiske forældre – og døde uden nogensinde at finde dem eller blot vide, hvad der var blevet af dem under krigen.

Grace besøger sin arv – en boghandel på en brostensbelagt gade fyldt med glemte minder. Hun finkæmmer håndskrevne breve og falmede fotografier og afdækker historien om en ung kvinde, der viede sit liv til at returnere Dachaufangernes minder til deres familier. En kvinde, hvis ene sande kærlighed var låst inde bag Dachaus pigtråd – en kvinde, der aldrig opgav håbet ...

Indbinding:Hæftet
ISBN:9788771165609
Størrelse i mm (BxHxD):153x222x23mm
Vægt:385g
249,95
Andre så også på disse produkter
spacer