Tonny Gulløv - Ulvetid

Palnatoke er blevet landsforvist af kong Harald, bare fordi han aflivede Leirekongen Gorm den Unge – og en hel del andre – i sit raseri over at være blevet ydmyget og skamferet i et sjællandsk fangehul. 

Palnatoke befinder sig nu på Jómsborg, hvor han slikker sine sår, mens hans to små døtre forsøger at muntre ham op ved at drive ham til vanvid. Dog varer det ikke længe, inden Palnatoke atter tvinges til at tage sin opgave som krigsherre alvorligt og til at hjælpe sin storebror i kampen mod rus-fyrsterne fra Kijev og Holmgård. Det passer ham til gengæld fint, for nu kan han endelig finde ud af, om Jómskrigerne er lige så duelige, som alle siger. 
 
Palnatoke er som altid i et forrygende fortællehumør i Ulvetid – syvende bind i vikingesagaen om Danmarks fødsel og den spændende fortsættelse i bestseller-sagaen 1000-årsriget. Ulvetid er en fascinerende, humoristisk og barsk fortælling om en tid, hvor danerne konstant lå i krig med hinanden og utallige andre folkeslag i jagten på rigdom, skjaldenes lovprisning og evig ære – en skønlitterær fortælling baseret på faktiske begivenheder.
 
Indbinding:Hardback
ISBN:9788792035738
Sidetal:526
Serie:1000-Årsriget
Størrelse i mm (BxHxD):155x222x46mm
Vægt:752g
329,00
Andre så også på disse produkter