Alice Oseman - Heartstopper Bog 3

Stor Netflix-serie har premiere i foråret 2022 med Kit Connor og Joe Locke i hovedrollerne.
Heartstopper 3 er tredje bind om Nick og Charlies blomstrende kærlighed. Charlie troede aldrig, at Nick også ville være vild med ham, men nu er de kærester, og Nick har endda fortalt det til sin mor. Men at springe ud som homoseksuel er ikke noget, der overstås på én gang. Nick mangler stadig at fortælle det til sin storebror, sin klasse, som snart skal til Paris, og til resten af sine venner og familie. Mens kærligheden vokser, får Charlie og Nick mere brug for hinanden end nogensinde før!

Alice Osemans fortsætter her sin vigtige graphic novel-fortælling og udfolder nye sider af historien om at være ung og forelsket i en af samme køn.

Heartstopper har fra starten været båret af en stærk fanbase. Forfatteren udgav oprindeligt fortællingen digitalt, og gennem crowdfunding lykkedes det hende på bare to timer at samle penge nok ind til den første fysiske udgave, der udkom i 2018 i England. Siden er det gået stærkt, og Nick og Charlies kærlighedshistorie er nu under udgivelse verden over – og en stort anlagt serie er på vej på Netflix.

Indbinding: Hæftet
ISBN: 9788740076745
Sidetal: 384
Serie: Heartstopper - serien
Størrelse i mm (BxHxD): 153x228x34mm
Vægt: 557g
200,00
Andre så også på disse produkter
spacer