Nathali og Bettina Liane - Flænger i tiden - Awen 3

Flænger i tiden er tredje bog i serien Awen – en magisk fantasyhistorie for børn, unge og eventyrlystne sjæle i alle aldre.

Aia er i sorg. I flere måneder har hun lukket sig inde i sin kahyt på vogternes skib Galathea, men ved Sigøjnernes Midnatsgilde opdager hun, at der måske findes en måde at genoplive de døde på. På trods af risikoen for at det ender galt, gennemfører Aia et tvivlsomt ritual, men kort efter breder mystiske tidsforstyrrelser sig på Galathea, og folk begynder at forsvinde. Har det noget med ritualet at gøre? Og findes der en måde at stoppe det på?

Flænger i tiden er en historie om magi, spænding, kærlighed og venskab til alle elskere af Harry Potter og Det gyldne kompas. 

Flænger i tiden er tredje bind i serien Awen. Bogen er skrevet af Nathali og Bettina Liane, som er mor og datter. Sammen har de skabt et sprudlende og omfattende fantasyunivers, som vil begejstre alle elskere af Harry Potter. De debuterede i 2019 med første bind i serien Kaldet fra Galathea. Når de ikke skriver, tager de rundt og fortæller om bøgerne iklædt smukke kostumer fra bøgernes magiske univers.

Indbinding:Hardback
ISBN:9788740694659
Sidetal:512
Serie:AWEN
Størrelse i mm (BxHxD):153x218x44mm
Vægt:641g
FSC-mærket:Ja
249,95
Andre så også på disse produkter